Com demanar una PCR gratuïta si tornes a Menorca pel pont?

Realització d’una prova PCR

Des de l’àrea de Salut de Menorca han posat en marxa un telèfon per tothom que es vulgui fer la prova PCR en tornar a Menorca. Aquesta prova, que serà gratuïta, s’ha de demanar abans de forma prèvia, enviant un missatge de WhatsApp al 608 38 78 99. En aquest missatge s’ha d’especificar “Fer PCR” seguit del nom, DNI, data i hora d’arribada del vol i municipi de residència a Menorca. Es recomana evitar els contactes socials els 7 dies abans de la data d’arribada.

Una vegada a l’illa, s’ha d’anar a la cita donada a través del WhatsApp en l’hora i el dia concretats. S’ha de presentar el DNI i el resguard de la tarja d’embarcament. Durant l’estada a Menorca i abans de tenir els resultats de la PCR, es recomana evitar també els contactes socials i anar amb la mascareta posada també dins casa. Els resultats de la PCR es preveuen donar en 24-48 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.