Aquest Nadal més a prop que mai Nova campanya de Càritas a Menorca

Aquest Nadal més a prop que mai, des de Càritas llancem més que una campanya, un compromís per a aquest Nadal, amb qui més ens necessita. Amb l’objectiu de mobilitzar a les comunitats cristianes i a tota la ciutadania i actuar davant les situacions tan difícils que estan vivint moltes persones i famílies, davant la crisi de la COVID19.

Més a prop que mai, en aquestes dates en les quals tots desitgem estar més a prop que mai de família i amics, malgrat la distància física, les màscares i les moltes emocions que ens fan sentir el cansament, la frustració o la impotència davant les conseqüències d’una pandèmia global que desitgem que desaparegui de les nostres vides com més aviat millor.

En Càritas volem estar més a prop del dolor de moltes famílies sense recursos, de les quals viuen el dol de l’absència de qui aquest Nadal no s’asseurà a la taula, de les persones que estan sense ocupació i amb escasses oportunitats o de les persones migrants que continuen amuntegant-se a les nostres illes i en les costes del nostre mediterrani sense que arribin solucions.

Volem estar més a prop amb el nostre cor i amb les nostres mans de tot aquest dolor que sembla entelar l’alegria del naixement de la vida i de l’esperança encarnats en Jesús infant, perquè creiem que Nadal és molt més que regalar, festejar i reunir-se. És estimar als altres, és donar-se i desgastar-se per les altres persones.

Ara més que mai, necessitem la col·laboració i la solidaritat de tots i totes, voluntaris, particulars, empreses, mitjans de comunicació, administracions, per a pal·liar en la mesura que sigui possible les situacions de precarietat que creixen dia a dia per l’actual situació de crisi severa.

A Menorca l’atenció des dels serveis d’aliments, l’atenció des dels equips d’acció social i ocupació, o els programes d’habitatge, es veuen desbordats per les moltes persones que criden a la nostra porta, treballar junts ens ajudarà a ajudar, perquè en paraules del Papa Francesc “ningú pot batallar la vida aïlladament”. Ningú se salva sol; únicament és possible salvar-se junts. Aquest Nadal més a prop que mai.

Vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.