Els Reis d’Orient visitaran Ciutadella, Son Blanc, Sa Caleta i Cala en Blanes

Dia 5 de gener, entre les 19 i les 22 h, Ses Majestats Reials recorreran els carrers de Ciutadella i de les urbanitzacions de Cala en Blanes, Son Blanc i sa Caleta perquè els infants, juntament amb la família, els puguin saludar i gaudir d’aquesta nit màgica, sense aglomeracions de gent.

Del dia 24 al 27 de desembre s’exposaran a la plaça de la Catedral els cofres reials perquè els infants puguin depositar-hi les cartes amb les peticions i els desitjos que vulguin demanar als Reis Mags.

L’Ajuntament de Ciutadella i l’Associació Desfilada de Reis de Ciutadella, juntament amb la Policia Local, establiran un horari aproximat i donaran a conèixer els diferents trajectes perquè tots els infants puguin estar pendents de l’arribada dels Reis d’Orient al seu barri o a la zona més propera. Enguany, per mor de la situació sanitària que vivim, no es podran llençar caramels ni fer aturades.

L’Ajuntament de Ciutadella ha volgut mantenir la il·lusió dels més petits adaptant l’arribada dels Reis i la recollida de les cartes a la situació actual, sempre mantenint les mesures sanitàries vigents en cada moment.

A mesura que s’atraquin les dates i en funció de com evolucioni la situació sanitària, l’Ajuntament de Ciutadella n’informarà a través del web www.ajciutadella.org, l’Instagram ajciutadella, el Facebook Ajuntament de Ciutadella i el WhatsApp municipal 699 792 133, així com també als mitjans de comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *