Les saunes a casa es converteixen en una alternativa al tancament de gimnasos, spas i centres d’estètica per la COVID-19 Creixen les vendes de saunes domèstiques de vapor o infrarojos, que es poden muntar en 1 hora i costen des de 1.500 euros

El tancament de gimnasos, spas i centres d’estètica a causa de les restriccions de la COVID-19 ha fet créixer les vendes de saunes domèstiques, segons confirmen des BeMyPool. Aquesta botiga online especialitzada en equips per a piscines i wellness ha vist augmentar en els últims mesos la demanda d’aquest tipus de productes, que permeten gaudir de l’plaer d’una sauna a la comoditat de la pròpia llar.

Fins fa uns pocs anys, disposar d’una sauna a casa era un “luxe” a l’abast de pocs privilegiats. No obstant això, les innovacions tècniques s’han abaratit molt aquesta categoria de productes, que viu un notable auge des que la pandèmia va arribar al nostre país. Avui dia, des de només 1.500 euros és possible disposar d’una sauna domèstica, que es munta fàcilment en una hora entre dues persones i té un senzill maneig i manteniment.

Les dues tecnologies de saunes per a casa més populars en l’actualitat són les saunes de vapor i les saunes d’infrarojos. Les saunes de vapor es basen en el sistema tradicional i compten amb un habitacle de fusta en l’interior hi ha una estufa elèctrica amb pedres, que genera vapor a partir d’aigua. Per la seva banda, les saunes d’infrarojos substitueixen l’estufa per panells tèrmics que van col·locats a les parets de la sauna. Això permet aconseguir una temperatura adequada per a la sauna amb un menor consum i en menys temps. La neteja i el manteniment també són més senzills.

En tots dos casos, l’espai ocupat és similar al d’una dutxa o banyera. Sigui quina sigui la tecnologia emprada, prendre sessions de sauna té múltiples beneficis per a l’organisme. A més d’ajudar a la relaxació muscular i psíquica, millora la circulació sanguínia i neteja els porus de la pell. També es tracta d’una activitat d’interior ideal per gaudir amb la parella o la família, com a alternativa a les limitacions existents en l’actualitat per anar a gimnasos, centres d’estètica i spas (que encara que estiguin oberts en molts casos han clausurat les saunes i els banys de vapor).

Això fa que les saunes domèstiques es trobin presents en cada vegada més llars, si bé encara estem lluny de països com Finlàndia, on la sauna és un hàbit diari i es considera l’habitació més important de la llar.

“Les saunes a casa ja eren un article creixentment popular, però des de l’inici de la pandèmia i les restriccions per assistir a gimnasos, spas i centres d’estètica hem notat un augment de l’interès per aquest tipus de productes. Només es necessita disposar d’uns pocs metres quadrats i una reduïda inversió per poder gaudir de l’plaer de prendre una sauna a casa sempre que vulguis, així com els beneficis per a la salut que ofereixen “, explica Albert Flotats, fundador i director general de la botiga BeMyPool.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca