Actes 8 Març

Nou conveni de col·laboració per impulsar la plataforma en línia Xuroa

El Consell Insular i l’Associació Empresarial de Comerciants de Menorca (ASCOME), han signat un conveni de col·laboració amb el qual s’incrementa la partida per a la promoció de la plataforma de venda en línia Xuroa, passant dels 20.000€ als 30.000€, gràcies a l’aportació extraordinària d’uns 10.000€.

En el transcurs de la signatura, on hi ha partipat la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, el conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, la consellera d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local, Cristina Gómez, i el president d’ASCOME, Vicente Cajuso, també s’ha anunciat una nova col·laboració a través de la qual la institució insular aportarà 6.000 € per assumir els costos del transport de les compres que es facin a través del portal Xuroa durant la pròxima campanya de Nadal.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha destacat que “a través d’iniciatives com la presentada avui, volem incentivar la dinamització del comerç local durant la campanya de Nadal. Amb aquesta nova col·laboració volem ajudar a la recuperació econòmica i fomentar l’avanç digital de les PIMES”.

El President d’ASCOME, Vicente Cajuso, ha valorat positivament la iniciativa ja que “gràcies a n’aquest ajut, el Consell Insular de Menorca fa possible que es puguin executar accions de promoció i dinamització comercial que beneficia el conjunt del comerç local ide proximitat de l’illa, fomentant l’adaptació del sector als actuals hàbits de consum”.

El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, ha explicat que “arran de la crisi sanitària i econòmica que esteim vivint, s’ha posat de manifest, ara més que mai, la importància de seguir donant suport al nostre petit comerç local i de proximitat a través de l’impuls de la innovació i la tecnologia amb l’objectiu de poder arribar a tothom”.

Per part seva, la consellera d’Ocupació, d’Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, ha afegit que “és necessari que, en un mercat global i digitalitzat, els comerciants locals segueixin fent passes endavant cap a la innovació i ús de plataformes virtuals. Es tracta d’una iniciativa que segur que tindrà un llarg recorregut i és necessari que l’administració pública ofereixi suport al teixit empresarial local”.

D’aquesta manera, des del Consell Insular es vol fomentar el procés cap a la digitalització dels negocis locals de Menorca per reivindicar, en una situació com l’actual, la importància de conscienciar a la societat perquè segueixi consumint en comerços de proximitat a través d’aquesta plataforma en línia i que ja compta amb més de 80 negocis adscrits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.