CCOO i UGT s’incorporen a la Comissió d’Experts per a la reobertura turística Negueruela es reuneix amb els sindicats i aborden com millorar els protocols de prevenció de la COVID-19 en l'àmbit laboral de cara a 2021

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, acompanyat pel director del IBASSAL, Rubén Castro, ha mantingut aquest matí una reunió amb els representants de CCOO, Silvia Montejano, i UGT, Antonio Copete i José García Relucio, en la qual tots dos sindicats s’han incorporat a la Comissió d’Experts per a la reobertura turística, constituïda per Turisme la setmana passada.

Durant la trobada, el conseller ha explicat els detalls de la reunió desenvolupada la setmana passada, així com l’estratègia per a abordar el futur reinici turístic de la regió. D’aquesta manera els sindicats passen a formar part d’una comissió multidisciplinària que està formada per diverses personalitats destacades de l’àmbit econòmic, turístic, sanitari, científic i tecnològic de les Illes Balears.

Entre altres aspectes, totes dues parts han abordat en la seva trobada com millorar els protocols de prevenció de la COVID-19 en l’àmbit laboral de cara a 2021.

L’objecte d’aquesta comissió és determinar una estratègia comuna que permeti posicionar a les Illes Balears com a destinació turística segura de cara a la pròxima temporada. Per a això, els participants aniran determinant quines mesures es podran posar en marxa o amb quins protocols comptaran les Illes Balears per a aconseguir aquest posicionament.

Amb la incorporació dels sindicats a aquesta comissió, s’amplia el diàleg social i la comissió estarà formada per diferents experts de diversos àmbits i amb trajectòries contrastades: àrea sanitària, sector d’allotjament, àrea econòmica, àrea científica i àrea tecnològica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *