La Lluna i els aliments

Certs períodes del cicle llunar fan que els aliments s’assimilin millor i són més beneficiosos per aquelles persones que tenen l’estòmag delicat.

En Lluna Creixent s’assimilen millor els nutrients.

En Lluna Creixent i ascendent, la digestió requereix menys energia, pel que és menys pessada. Les persones amb problemes d’estrenyiment, especialment aquells que tenen signe de foc (Àries, Lleó i Sagitari), durant els nodes llunars han d’evitar consumir aliments amb poca aigua, com per exemple els cereals.

Per a gaudir d’una bona salut, hem de menjar aliments variats, prioritzant sempre els de temporada, producte local, i de manera especial augmentar el consum de fruites i verdures fresques, tot tornant als hàbits de compra al mercats i petites botigues locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.