Aprovada la convocatòria per a l’adjudicació de 7 parcel·les d’hort urbà a Sa Vinyeta L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat les bases i els terminis d’inscripció que han de regir el procediment per a l'adjudicació d'un seguit de parcel·les municipals per tal de ser destinades a ús d'hort urbà.

L’aprovació es va dur a terme a la Junta de Govern en la seva sessió del passat dia 11 de novembre i donà llum verda a la convocatòria per a l’assignació de l’ús privatiu d’una de les 7 parcel·les disponibles a l’hort urbà Sa Vinyeta a persones a títol individual. Cada parcel·la d’hort consta d’uns 40 metres quadrats aproximadament.
L’objecte d’aquestes bases és regular l’atorgament mitjançant convocatòria pública de l’ús temporal dels horts urbans a persones que vulguin disposar d’una parcel·la d’hort per un període de quatre anys, sense possibilitat de pròrroga. 

Els horts urbans van dirigits a persones a partir de 55 anys d’edat i pensionistes en el moment de la sol·licitud. A més, han d’estar empadronades en el municipi de Ciutadella i no han de disposar, com a mínim des de la data de finalització del termini de presentació de la sol·licitud d’adjudicació, d’un altre hort privat, i han d’estar al corrent pel que fa al compliment de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social. Es podran presentar les sol·licituds, segons el model normalitzat, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, adreçada al Servei d’Atenció Social, fins el dia 7 de gener de 2021.

En el cas que un hort quedi sense treballar més de 6 mesos per la persona adjudicatària sense que hi hagi una comunicació expressa i motivada a l’Ajuntament, aquest quedarà lliure i podrà ser adjudicat novament a una altra persona usuària en una nova convocatòria. Les llicències atorgades tenen caràcter personal, i en cap cas es poden cedir, alienar, gravar, disposar ni transmetre a tercers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.