La partida econòmica del Jaleo Bus i el Bus Nit serviran per millorar el servei de transport regular de passatgers

El departament de Mobilitat del Consell Insular decideix incloure les partides que cada any es destinen al Jaleo Bus i al Bus Nit a la partida general destinada al servei de transport regular de passatgers.

Tenint en compte la situació sanitària actual, el més probable és que les festes patronals del 2021 no es puguin celebrar, motiu pel qual el servei de Jaleo Bus no s’emprarà si la situació no millora. A més, l’oci nocturn també és un dels sectors aturats per aquesta situació, això pot implicar que el servei de Bus Nit tampoc s’activi.

Per aquests motius, la partida d’ambdós serveis, mentre la situació sanitària no torni a la normalitat, s’inclourà al pressupost de transport regular de passatgers. En cas que la situació millori, ambdues partides es poden recuperar per activar els serveis esmentats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *