Per Nadal, producte local i suport al petit comerç

Estam gairebé a les portes d’unes noves festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, en un any que ha estat difícil per a la nostra economia i especialment per al petit comerç. Des del Setmanari El Iris volem fer una crida per apostar pels nostres comerços a l’hora de fer les compres de les festes, especialment a aquells comerços de sempre que han vist com poc a poc va perillant la seva existència per mor d’un mal estiu i un mal any, que ha estat i és aquest 2020 degut a aquesta pandèmia que difícilment oblidarem.

És el moment de fer les compres aquí, de fer rodar la roda de la nostra economia local, i si ho volem fer on line, apostar per les plataformes locals com la de Xuroa, de PIME-Menorca, perquè ara més que mai hem de ser capaços de donar aquest suport tant necessari.

Viure les festes amb sostenibilitat, amb les restriccions que ens venen donades per l’economia i la sanitat, i apostar també pel nostre producte local, pel sector primari. Carn, peix, fruita i verdura, vins, formatges, embotits, mel, melmelades, productes de rebosteria i pastisseria, a més de donar suport també als nostres restaurants, tant aquells que obriran les seves portes, com aquells que ens oferiran menjars per a endur a casa. Fer moure l’engranatge d’aquesta roda econòmica, local i sostenible és el nostre compromís, com també ha de ser el compromís dels productors, elaboradors, comerciants, restauradors… el donar suport a la premsa local, a la premsa de proximitat, perquè noltros també som producte local, perquè noltros també hem patit i patim els danys col·laterals d’aquesta pandèmia.

Hem de fer una simbiosi entre tots. No pot ser que des dels mitjans de comunicació de l’illa demanem el compromís dels nostres lectors  a l’hora de fer les compres als comerços locals, de producte local, i després aquests facin la seva promoció a les xarxes socials, de manera gratuïta o sense voler donar suport al nostre sector.

Aquí tots ens hi jugam molt, inclús la supervivència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *