Soler i Mesquida, del CNCiutadella, els millors a la Copa Federació d’Optimist

El Club Nàutic Ciutadella va tocar amb les mans aquesta passada setmana que a un esdeveniment com la Copa Federació d’Optimist que es va celebrar en el CN S’Arenal de Mallorca, per bo que siguis tècnicament i qualitat que tingui el material, o hi arribes a to físicament i rodat competitivament, o serà difícil poder lluitar per ser a dalt, entre els 80 millors regatistes de les Illes Balears. Malgrat que els millors de Menorca van ser els regatistes del CNC, Bernat Soler primer i Toni Mesquida segon, en general no van anar del tot bé les coses a Mallorca, acabant tots de la posició 40 cap abaix i patint els mesos sense poder competir a l’illa per la covid-19.

El més regular seria Bernat Soler, acabant el 45 de la general; Toni Mesquida seria el 47 en aquesta exigent Copa Federació. La millor prova de Soler va ser un 26 i de Mesquida un 14, pagant molt car el primer dia, que els agafava de sorpresa a tots i es van enfonsar anímicament, tot i recuperar-se.

A part, en el CNC competia el més jove de Menorca amb 9 anys, Sasha Pons, que s’estrenava a un campionat; o Clara Mendoza i Maria Gornès, en molt bona forma física i més pes que amb tant poc vent els va ser un desavantatge.

I aquí tenim les reflexions de Toni Mascaró, director tècnic del CNC: «Per Les Illes petites i clubs petits ha sigut un desavantatge, amb la covid no hem pogut sortir a fora a fer pretemporada, a posar a tope el nivell de competició. I els mallorquins han competit entre ells abans, de 200 passen devers 60, o sia els 60 més treballats de Balears. Han fet regates de súper nivell i arribaven a totes. En el cas nostre no ens hi varen deixar anar per la covid i vam arribar amb molt bon material i bona tècnica però sense ritme de competició. Sense haver pogut competir amb els grups grans de la flota es molt difícil estar en el nivell. Veim que amb una preparació de més competició podríem estar un poc mes amunt en el pròxim campionat que serà en tres mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.