La jove cantant ciutadellenca Índigo Salvador ha estat la guanyadora del talent show “Idol Kids”.  La jove artista de Ciutadella va arrasar en el talent show de Telecinco fascinant públic i jurat

L’artista de Ciutadella va fascinar públic i jurat a la final de el programa que emet Telecinco i es va endur la victòria. Amb una espectacular actuació, en la qual va interpretar una versió de “Flashdance … What a feeling”, la concursant, de 14 anys, va ser la més votada i es va coronar entre els grans talents de la música espanyola. Indi va ser la millor de les 12 veus finalistes.

“Volia donar les gràcies a tota la meva família, que em dóna moltíssim de suport  i més que res a la meva mare”, va explicar la jove cantant ciutadellenca a la finalització del programa. “Volia donar-los les gràcies a tots ells perquè mai he sentit una connexió tan forta i dir-los que els estimo moltíssim i que tots es mereixen guanyar perquè tots s’ho han currat”, va dir sobre els seus companys.

L’actuació va ser tan aplaudida que el productor Carlos Jean, membre del jurat, li va oferir “el meu número per que els hi donis als teus pares i em truquin quan tot això passi, vull a el menys produir-te una cançó”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.