Sant Miquel suspèn les representacions d’Els Pastorets, al no poder reduïr la posada en escena Es projectaran al teatre les gravacions d'anys passats

El Centre Catequístic Sant Miquel  ha anunciat  que finalment després de intentar-ho, Sant Miquel no farà els seus tradicionals Pastorets, enguany, després de moltissims d’anys fent-ho ininterrumpidament.

S’ha intentat. reduint numero de actors, amb mesures… però així i tot, és molt dificil posar-lo en escena sense incomplir les mesures, ha explicat Joan Camps a eliris.cat.

“Ahir ho vam comunicar als actors i a l’equip i en el seu lloc, Sant Miquel oferirà diferents dies i hores per tal de poder anar al teatre a veure les obres d’altres anys. És a dir posarem diferents dies on cada dia projectarem un any diferent dels Pastorets”, ha avançat Camps.

Ciutadella perd una de les seves tradicions nadalenques i culturals amb més de 50 anys d’història, com a mínim, ja que els Pastorets de Sant Miquel eren una cita per a moltes famílies de ciutadellencs i ciutadellenques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.