Negueruela defensa la necessitat d’impulsar campanyes específiques i conjuntes de les Illes Balears des de Turespaña

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s’ha reunit aquesta setmana amb el director de Turespaña, Miguel Sanz, per a avançar en el posicionament de Balears com a destí segur i buscar estratègies conjuntes per a incentivar la temporada 2021.

Turespaña és l’organisme encarregat de la promoció turística d’Espanya en els principals mercats emissors i durant la trobada, tots dos han acordat estrènyer la col·laboració de cara a futures campanyes promocionals davant el començament de la pròxima temporada turística.

En aquesta línia, Negueruela ha defensat davant Sanz la necessitat d’impulsar campanyes conjuntes i específiques de les Illes Balears des de Turespaña. “Hem obtingut una resposta positiva i comencem ja a treballar en aquestes campanyes conjuntes pensades en la pròxima reobertura turística”, ha assegurat el conseller després de la trobada, a la qual ha assistit també la directora general de Turisme, Rosana Morillo.

En aquesta línia, Negueruela ha advocat per “fixar les dates clau d’aquestes campanyes i a qui dirigirem els missatges de cara a la pròxima temporada”.

El conseller ha aprofitat la visita del màxim responsable de Turespaña a les Illes Balears per a agrair “el suport constant del Govern d’Espanya a les nostres illes” i continuar avançant en el “posicionament com a destí segur de cara a 2021”.

Miguel Sanz per part seva, ha lloat l’esforç “desenvolupat per les Illes Balears en matèria de prevenció i turisme segur” durant els últims mesos per a posicionar-se com un destí segur en el mercat internacional. El director de Turespaña ha advocat per “avançar la temporada al més aviat possible” i ha anunciat que en pròximes dates es “definiran els àmbits de col·laboració amb les Illes Balears”, en relació a campanyes específiques del destí.

Després de la reunió, el director de Turespaña ha mantingut noves trobades de treball, en els quals han participat tant la directora general de Turisme com la directora de la AETIB, Antónia Alomar, com la seva adjunta, Esther Callizo. L’objectiu d’aquestes cites ha estat perfilar els mecanismes de col·laboració entre totes dues institucions en els pròxims mesos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.