Dos interns de la residència geriàtrica de Sant Lluís donen positiu a les proves de COVID-19 Ja s’han fet les proves a la resta d’interns i treballadors, que han donat negatiu

Dues persones residents a la residència geriàtrica de Sant Lluís han donat positiu a les proves de detecció de la Covid19. Aquests dos interns ja han estat traslladats a l’Hospital Mateu Orfila, i des de l’Àrea de Salut s’han de realitzar ara les proves als familiars dels interns que han tingut contacte amb ells durant aquests dies. El primer cas positiu es va detectar diumenge, i arrel de l’activació del protocol i de les proves realitzades a la resta d’interns i treballadors, s’ha detectat un segon cas. La resta d’interns i treballadors han donat negatiu. 

Com a conseqüència d’aquests dos casos positius, s’han activitat els protocols d’actuació a la residència geriàtrica, i a la vegada, s’ha tancat el centre de dia, ubicat al mateix edifici. Aquest servei romandrà tancat fins a nou avís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca