L’Ajuntament d’Alaior proposa a l’àrea de Salut de Menorca un cribratge general de la població del municipi

L’Ajuntament d’Alaior ha proposat aquest matí al director de l’àrea de Salut de Menorca, Román Julià, un cribratge general de proves diagnòstiques pels ciutadans i ciutadanes d’Alaior, davant l’augment de casos de Covid-19 al municipi.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha remarcat que «considerem que és important que tal com s’ha fet a altres municipis, es duguin a terme proves diagnòstiques per seguir prevenint un augment dels casos. A més, hem d’extremar el compliment i el seguiment de les mesures i normes establertes per tal de no afavorir la propagació del virus. Estem a disposició de les autoritats sanitàries, seguint en tot moment les seves instruccions, ja que aquestes són les competents en aquesta matèria».

La proposta ha estat rebuda de forma positiva per part dels responsables de l’àrea de Salut de Menorca, i l’Ajuntament està ara pendent de la resposta de Salut Pública sobre aquesta sol·licitud.

Des de la Corporació Municipal es vol traslladar un missatge d’ànim a totes les persones que s’han vist afectades pels dos brots recents esdevinguts al municipi d’Alaior.

El batle d’Alaior ha volgut agrair als responsables de l’àmbit de Salut balear la seva tasca i l’esforç amb relació als brots que han sorgit al municipi darrerament.

Així mateix, l’Ajuntament vol aprofitar per agrair a l’àrea de Salut de Menorca que les proves PCR als alumnes de les classes confinades de les escoles d’Alaior s’hagin pogut dur a terme a l’espai municipal de s’Escorxador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.