El Govern amplia amb l’acord amb Més per Menorca el suport al nou Projecte de llei de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma per a 2021

El Govern de les Illes Balears amplia amb un acord amb Més per Menorca el suport parlamentari al nou Projecte de llei de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2021, el qual es troba actualment en tramitació parlamentària.

La consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, ha signat aquest dimecres  amb el portaveu de Més per Menorca, Josep Castells, l’acord de suport a l’aprovació dels nous pressuposts per a 2021, el qual incorpora millores a diversos àmbits a través d’esmenes presentades per aquest grup.

L’acord garanteix el suport íntegre de Més per Menorca als pressuposts i representa “una nova passa en l’estabilitat” que aporten els nous comptes i la seva aprovació definitiva, ha destacat la consellera Sánchez. A més, dona continuïtat a l’acord d’investidura amb aquest grup a l’inici de la legislatura, el qual preveu la negociació d’acords relatius als pressuposts anuals de la CAIB.

Així, els nous pressuposts autonòmics per a 2021 mantenen i amplien les inversions previstes a diversos àmbits a través de les esmenes incorporades amb aquest acord, principalment a l’àmbit del transport públic, en infraestructures sanitàries i hidràuliques o per avançar en projectes de nou habitatge públic, així com en matèria de cultura i patrimoni, entre d’altres.

El Projecte de llei de pressuposts 2021, amb la major despesa social i un augment de la inversió pública, de base per a la recuperació econòmica i social davant la pandèmia de la Covid-19 i els seus efectes, va ser aprovat pel Consell de Govern el 2 de novembre i ja va rebre el suport de la majoria del ple del Parlament per a l’aprovació de les seves quanties globals el 17 de novembre, dia al qual també va superar les esmenes a la totalitat presentades per tres grups de l’oposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.