Pere Ponsetí, 13è a la Setmana Olímpica Canària 2020

Pere Ponsetí.
Foto: RCNGC
Aquest dimarts festiu va concloure la prestigiosa Semana Olímpica Canaria 2020 a les Illes Canàries, un esdeveniment nàutic que reuneix als millors regatistes del món i que per a molts suposava la primera prova seriosa després de mesos de pandèmia de covid-19. I a Gran Canària, el regatista internacional del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, a la classe olímpica ILCA 7 (Làser Estàndard), finalitzava el 13 de la classificació general i cinquè en la categoria sub-21.
El neerlandès Niels Broekhuizen no va donar opció a la resta de la flota, guanyant sis de les dotze proves i sortint dimarts a l’aigua amb un còmode avantatge, per a complir l’expedient.
Molta mar i vent fort en aquesta Semana Olímpica Canaria 2020, un campionat on els prop de 200 participants van poder gaudir de quatre dies de dura competició, on el descens gradual del vent va permetre oferir joc a la majoria d’ells.
El temporal de vent i ones amb el què va començar aquest esdeveniment nàutic, va anar amainant a mesura que van transcórrer els quatre dies de competició amb dotze regates celebrades. Les ones de gairebé quatre metres i ratxes de 25 nusos acompanyats de ruixats, van posar a prova als participants al començament del campionat, entre ells, a Pere Ponsetí, qui duja moltes setmanes en aigües canàries entrenant-se amb l’equip preolímpic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *