La Simfònica de les Balears i Àngels Gonyalons protagonitzen el concert de la Diada de Menorca 2021 amb una vetllada dedicada al teatre musical

L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, juntament amb l’actriu i cantant Àngels Gonyalons, seran els protagonistes del concert de la Diada de Menorca 2021. Pablo Mielgo dirigeix un projecte on la Simfònica i Gonyalons oferiran un repertori basat en els alguns dels temes més reconeguts del teatre musical.

El concert, que tindrà lloc el 17 de gener al Teatre Principal de Maó, serà l’acte central del programa institucional del Consell Insular. La vetllada musical se celebrarà a les 20.30 hores, després del Ple Extraordinari de la Diada, que enguany tindrà lloc al Teatre des Born de Ciutadella.

El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, ha remarcat l’interès i la qualitat d’una proposta que també serà emesa per streaming amb la finalitat “d’arribar a totes les llars de la nostra illa i amb el repte de celebrar la Diada malgrat les circumstàncies adverses que vivim i amb la voluntat de mantenir viva la cultura”.

El Consell Insular anunciarà d’aquí a unes setmanes la fórmula d’adjudicació d’entrades per al públic en general davant un aforament limitat d’acord amb el compliment de les mesures de seguretat i prevenció a causa de la Covid-19.

Fitxa tècnica del concert:
Àngels Gonyalons, actriu i cantant
Pablo Mielgo, director Orquestra Simfònica Illes Balears

Programa:
G. Gershwin “Someone to watch over me”(Musical:Oh, Kay!)
M. Hamlisch “Dance 10, Looks: Three (Musical: A chorus line)
S. Sondheim“The Story of Lucy and Jessy”(Mus.: Follies)
A. Lloyd Webber “Memory”(Musical:Cats)
S.Sondheim “Send In The Clowns” (Musical: A little night music)
Vinicius de Moraes “Poema de L’Amic”
C. M. Schönberg “I dreamed a dream” (Musical: Miserables)
A. Razaf/A. Bellenda “Rough and ready man” (Musical: Blues in the night)
C.Aznavour “Quiet Love”
S. Sondheim “Old friends”(Musical:Merrily we Roll Along)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.