Comencen les obres de millora de l’Avinguda Central de Cala en Porter

L’Ajuntament d’Alaior ja ha iniciat les obres de rehabilitació i millora del ferm de l’Avinguda Central de Cala en Porter, una obra molt demandada pels veïns i veïnes d’aquesta urbanització, que millorarà la seguretat viària del que és el carrer principal d’aquest nucli.

El projecte consisteix en la rehabilitació de l’asfalt de tota la via (2 km) a partir d’una nova capa d’aglomerat. De la mateixa manera, també es tornaran a pintar totes les marques viàries existents.

Aquesta acció s’emmarca dins el Pla de Modernització d’Urbanitzacions Turístiques elaborat pel Consell Insular de Menorca per compensar les conseqüències econòmiques de la fallida de Thomas Cook, a través de fons del Govern d’Espanya.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha remarcat que «l’Ajuntament va presentar aquest projecte a la convocatòria per tal de seguir invertint en millorar l’entorn urbà i paisatgístic de Cala en Porter. Amb aquest projecte també es millora la seguretat de la via més important d’aquest nucli, per on tants de residents i turistes transiten cada any».

Benejam ha recordat que l’Ajuntament també té previst iniciar aquest hivern la tercera fase del projecte de reurbanització del Passeig Marítim de Cala en Porter.

El termini d’execució previst per a la realització de les obres de pavimentació és de seixanta dies.

El cost total d’aquesta acció és de 108.500 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.