Sa Fundació presenta el llibre “Sa llengua de Menorca” de Joan Pons Torres

“Sa Llengua de Menorca” és un llibre argumentari per defensar el menorquí sense complexos — La presentació online des llibre serà dissabte 19 de desembre a les 19:00h en directe a través del Facebook de Sa Fundació
Sa Fundació presenta “Sa Llengua de Menorca. En defensa des menorquí, un tresor filològic en perill d’extinció” de Joan Pons Torres. Un llibre argumentari per defensar es menorquí sense mitges tintes i sense complexos davant les fal·làcies catalanistes que, en nom de la ciència, s’han dit per desprestigiar el dialecte de Menorca.
Joan Pons Torres (Ciutadella de Menorca, 1993) és professor de Geografia i Història a l’IES Joan Ramis i Ramis, director de Sa Fundació i col·laborador  d’Es Diari Menorca amb la secció “Rallant en pla”, on ha publicat prop de dos-cents articles periodístics en menorquí. 
La presentació del llibre es farà de manera virtual aquest dissabte 19 de desembre a les 19:00h en directe a través el Facebook de Sa Fundació (www.facebook.com/SaFundacio).
L’acte serà presentat pel periodista Miquel Tutzó Sans, i intervendrà el Catedràtic d’Història de la Universitat de les Illes Balears i autor del pròleg, Román Piña Homs.

One Comment on “Sa Fundació presenta el llibre “Sa llengua de Menorca” de Joan Pons Torres”

  1. Aquests il.luminats que defensen idees tan estrambòtiques com la del idioma “balear” haurien d’explicar de quin balear parlen, xerren o rallen. Del de Sóller, del d’Eivissa, Formentera, Ciutadella o Maó? A Ciutadella sucre en pols i Maó floreti. Cuixot o camot. Tià o greixonera? Trob que es fan sa “picha un lío” però són coses de Sa Concertada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.