Ens hi jugam molt, i sembla que no en som conscients

Tot apunta que les recomanacions fetes des del Govern Balear per anar alerta, per a frenar el virus es queden en sac romput, i veim amb preocupació com seran moltes les persones que viuran les festes com si res passes, i com si aquest problema no anés amb ells.

Mentres el sector de la restauració està passant pena, mentres veuen restringits els seus horaris i capacitat, els apartaments i xalets d’urbanitzacions com Cala Blanca o Cala en Blanes estan llogats, com també les trobades previstes a hortal en grups de persones que superaran la vinten, especialment joves, que hi faran sopar i festa fins a la matinada.

És preocupant i a la vegada trist que aquest poc seny ens porti després de festes a una situació sanitària i econòmica fatal, que es pugui encetar una tercera onada que ens pot fer molt de mal, i amb conseqüències letals, tant sanitàries com econòmiques.

La pregunta que ens feim és si des de l’Ajuntament de Ciutadella es pensa fer res al respecte? Si hi haurà o no més vigilància policial a aquests punts calents, a les urbanitzacions, a les zones d’hortals, o seguirem com aquest estiu on ha regnat la política de l’estruç que ens ha portat a situacions realment preocupants.

Des de les Administracions no es pot fer com si no passes res, com es va passare el 23 de juny on molts es van rentar les mans i van passar les culpes als ciutadans per manca de responsabilitat. S’ha de prevenir, s’ha d’actuar si cal i sancionar durament als infractors, perquè no sols ens hi va la salut i l’economia, sinó que ens hi va la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.