La campanya ‘Bé de Menorca’ surt al carrer aquest Nadal

El Consell Insular ha reforçat durant el període nadalenc la campanya ‘Bé de Menorca’, iniciada arran de la pandèmia mundial originada per la Covid-19, per impulsar el teixit econòmic de Menorca. Sota el lema ’Aquest Nadal i sempre, producte local Bé de Menorca’, es vol donar una major visibilitat al sector productiu i del comerç de l’illa i sensibilitzar a la societat menorquina sobre la importància del consum local.

La campanya, que s’inicià la setmana passada i que està present als mitjans locals de l’illa, a les xarxes socials i altres suports publicitaris, ara també es trasllada a les llars de les persones més necessitades, a través de la iniciativa ‘Que no falti Made in Menorca a cap casa a Menorca’. Per altra banda, per tal de donar més visibilitat als comerços locals, també es traslladarà la campanya al carrer amb el concurs a les xarxes socials ‘Bé de Menorca’.

Productors solidaris


Amb motiu de les festes de Nadal, el departament de Projecció Econòmica va proposar als productors locals de Menorca la iniciativa solidària ’Que no falti Made in Menorca a cap casa a Menorca’. L’acció consisteix en repartir aliments de proximitat i de qualitat a través de Càritas i Creu Roja a les persones que actualment tenen dificultats per adquirir aliments.

En total, s’han sumat a l’acció solidària 10 productors locals: embotits Raima, Coinga, Sarangi, Morvedra, Son Olivaret, Productos Boskiba SL, Finca s’Ullestrar, Sa Forana, Binifadet i Producte ecològic Santo Domingo.

Concurs ‘Bé de Menorca’
El departament de Projecció Econòmica també engegarà un concurs a través de les seves xarxes socials ‘Made in Menorca’ amb l’objectiu de donar més visibilitat al producte local. Així, durant el període nadalenc, una ‘B’ gegant de cartó recorrerà els diferents municipis de l’illa.

Per participar-hi, totes les persones que es facin una fotografia amb la ‘B’ i la pugin a les seves xarxes socials etiquetant els comptes de ‘Made in Menorca’, entraran en el sorteig d’una bossa promocional. En total, es repartiran 15 bosses per a cada poble.

Les bosses, que han estat fabricades per l’empresa Don Telas i subvencionades pel Govern Balear, estan elaborades amb plàstics reciclats de la mar. D’aquesta manera, el departament d’Economia també ha volgut aprofitar l’ocasió per conscienciar a la societat menorquina sobre la importància de reciclar, reduir i reutilitzar els plàstics que utilitzam en el nostre dia a dia, i fomentar l’economia circular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.