Entra en servei la nova furgoneta elèctrica de la Brigada Municipal d’Es Castell

Ja ha entrat en servei la nova furgoneta elèctrica de la Brigada Municipal, que servirà per seguir avançant en la renovació de la flota de vehicles municipals sota criteris de sostenibilitat.

El regidor de Brigada d’Obres i Vies Públiques, Joan Antoni Serra, ha recordat que aquesta adquisició forma part d’un pla per substituir tots els vehicles de la Brigada Municipal per vehicles elèctrics.
page1image3752592

Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient, Marisa Álvarez, ha destacat la importància que “des de l’administració es doni exemple per avançar en el camí de la mobilitat sostenible”.

page1image3753840

La furgoneta adquirida és una Renault Kangoo ZE de km 0, que ha tingut un cost de 16.186 euros (IVA inclòs). La compra forma part d’una partida d’inversions financerament sostenibles.

Vehicle híbrid per a la Policia Local

En aquesta línia, també està prevista la compra un cotxe híbrid per a la Policia Local, que servirà per substituir un Ford Focus de catorze anys d’antiguitat que actualment està en servei. No s’optarà per un cotxe elèctric perquè el vehicle haurà d’estar en funcionament els 365 dies de l’any, gairebé les 24 hores del dia, i no disposarà del temps de càrrega necessari.

page1image3755712

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.