L’Ajuntament d’Alaior adquireix un nou cotxe pel parc mòbil de la Policia Local

L’Ajuntament d’Alaior ha adquirit un nou cotxe patrulla del parc mòbil de la Policia Local. Aquest vehicle ve a substituir un altre cotxe policial que ja havia arribat al final de la seva vida útil.

Es tracta d’un Toyota Rav-4 híbrid, fet que permetrà reduir considerablement el consum i seguir apostant per vehicles sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

L’adquisició s’ha dut a terme a través de la modalitat de Rènting, un lloguer a llarg termini (4 anys) que permet disposar del vehicle a canvi d’una quota fixa mensual que inclou tots els costos associats a la seva utilització (assegurança, manteniment, pneumàtics, avaries, impostos, etc.)

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «és important que els membres de la Policia Local treballin amb les millors condicions. Aquesta acció repercutirà sens dubte en una major operativitat de la plantilla, a la vegada que l’Ajuntament segueix apostant per polítiques sostenibles i d’eficiència energètica».

El parc mòbil de la Policia Local d’Alaior consta actualment de quatre cotxes patrulla, una furgoneta per la Unitat Canina, un cotxe de l’àrea de Policia Tutor i dues motocicletes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.