Que per voler fer massa festa, no en faguem mai més

Aquestes festes de Nadal i Cap d’any hem de fer una crida a la responsabilitat, i més davant la nova situació de la COVID-19 a nivell insular i també a nivell europeu amb la nova cepa del coronavirus.

És el moment d’actuar amb responsabilitat, de tenir més seny que mai i fugir d’aglomeracions i de tot allò que posi en perill a noltros mateixos,  com aquells que ens rodegen, especialment les persones majors, els més vulnerables a la pandèmia.

Hem de fer cas als consells dels experts sanitaris.  És millor celebrar un Nadal diferent, reduït, amb seny, que per celebrar un Nadal i un Cap d’Any com si res passés i no en tornem a celebrar cap mai més.

Responsabilitat personal, responsabilitat als bars i restaurants que tenguin obert, responsabilitat als agents dels cossos policials perquè és totalment necessari fer complir horaris, aforaments i normes de seguretat, i responsabilitat als polítics, als que la ciutadania ha donat eines de govern.

No val que ara ens diguin que cadascú és responsable dels seus actes, sinó que és l’equip de govern que ha de legislar, ha de fer tot el que estigui en les seves mans per prevenir, actuar en cas contrari i sancionar als que actuïn de manera irresponsable. Massa coses estan en joc.

Des del Setmanari El Iris demanam seny, responsabilitat social i política i, desitjar també als nostres subscriptors, anunciants i lectors, molt bones festes i ens tornarem a veure el 2021, el 8 de gener, després de les nostres vacances nadalenques.

Ara, vèncer al virus és cosa de tots, de ser responsables i actuar amb ètica i solidaritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro