Banda de Música de Ciutadella, any 1954 Es van estrenar nous uniformes i nous instruments donats per Joan Gelabert i Josep Al·lès

Fotografia que correspon al Concert de Santa Cecília de 1954 i feta a l’actual patí de les columnes de Calós, on hi podem veure a primera fila d’esquerra a dreta: mestre Bartomeu Carreras, director de la Banda de Música; Josep Al·lès Quintana, alcalde de Ciutadella; el director del Col·legi Salesià; Irene Serra Amorós, esposa de Josep Al·lès i padrina de la banda de música i Joan Gelabert Caules, exalcalde de Ciutadella i empresari.

El músics porten els seus nous uniformes que van ser donació de Joan Gelabert i Bep Al·lès, quan la banda de música encara no era municipal i pertanyia als salesians. De fet Josep Al·lès Quintana va formar part d’aquella banda de ben jove i també de la dels salesians de Sarrià on tocava el clarinet. Sempre va estar lligat a la música i al teatre, a més de les arts gràfiques, la cultura i els mitjans de comunicació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *