Setmanari El Iris, 15 de desembre de 1945

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 15 de desembre de 1945 a la portada s’hi podien trobar un article de F. Pons que parlava dels pins a la nostra illa i en ell hi trobam topònims avui ja pràcticament desapareguts com el de “sa costa des càvec” al terme de Ciutadella. Els soldats i oficials del quarter d’infanteria de Dalt Sa Quintana, a Ciutadella, va celebrar la festivitat de la Inmaculada, la seva patrona. S’inaugurava a Ses Voltes el Rosa Bar, amb les actuacions de la tiple Katy Duran. També es va inaugurar el Pati de Santa Clara del Col·legi Salesià.
  • Es va reestrenar “Era una isla encantada”, escrita per Gumersindo Riera, dirigida i protagonitzada per Delfín Serra, i amb música de Llorenç Galmès.
  • S’anunciava l’exposició del pintor americà Archie Gittes a Ciutadella.
  • El 12 de desembre es casaven a la Catedral, els joves Sebastià Moll Pons i Magdalena Benejam Anglada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *