Actes 8 Març

La incidència acumulada de COVID-19 a Menorca es manté A Mallorca, s'ha reduït l'activitat quirúrgica a urgències i oncologia per la pressió assistencial

La incidència acumulada de la COVID-19 en els darrers 14 dies en el conjunt de les Illes Balears continua la tendència a l’alça i ha registrat un nou increment respecte de fa una setmana. En el conjunt de les Illes, la IA es situa en els 535,6 casos per 100.000 habitants.

A Menorca, la IA a 14 dies es manté més o manco estable, i passa dels 109,2 als 103,9. Amb aquesta petita diferència, és l’única illa on la tendència de contagis és negativa.

L’illa que més ha augmentat la incidència acumulada és Formentera, tot i que la situació més complicada la viu l’illa de Mallorca. De fet, avui s’ha anunciat la reducció de l’activitat quirúrgica a només les urgències i les operacions oncològiques als hospitals de Son Espases, Son Llàtzer i l’Hospital d’Inca, on s’empraran les zones de reanimació quirúrgica com a llits d’UCI. El Govern també ha fet una crida a la població mallorquina de no celebrar la Nit de Cap d’Any fora de casa. La major de les Balears registra aquests dies la incidència per COVID-19 més elevada des que va començar la pandèmia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.