Negoci Redó. Companyia Don Bosco i Antoni Mesquida Cavaller

Fotografia que correspon a l’estrena al Teatre de Calós per part de la Comànyia Don Bosco, de l’obra “Negoci Redó” d’Antoni Mesquida Cavaller, autor també de “Ciutadella és l’Havana”.

A la fotografia hi podem veure a Magdalena Moll, actriu; José Alberto Serra, director de la Don Bosco; l’autor de l’obra, Antoni Mesquida Cavaller, la primera actriu Magdalena Goñalons, i els actors José Luís Zornoza i Antoni Pedrol.

La Companyia Don Bosco de Teatre, sota la direcció de José Serra, va ser la protagonista del teatre ciutadellenc als anys 80 i 90 amb posades en escena com aquest “Negoci Redó”, “Ciutadella és l’Havana”, Terra Baixa”, “La Dama del Alba”, “La Seu plena d’ous”, “Sa padrina”, “El Zapatero y el Rey”, entre moltes altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *