Setmanari El Iris, 22 de desembre de 1945

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 22 de desembre de 1945 es feia ressò a la portada de la pastoral emesa pel bisbe Bartomeu Pascual Marroig, que parlava del Nadal dels pobres, on manifestava que “la generositat amb els pobres no sols havia de ser solsament de butxaca, sinó encara més de cor”. Per altra banda es publicava la notícia on el Bisbe Pascual havia rebut el títol de Gran Oficial de l’Ordre de la Corona de Itàlia per part del príncep Humbert de Savoia. També la rebia l’arxipreste de Maó, Antoni Tutzó. El director del Setmanari El Iris, Ramon Cavaller Triay, entrevistava al pintor nord-americà, Archie Gittes (1903-1991).
  • El baríton Estanis Tarin havia d’actuar el 29 de desembre al Teatre del Cercle Artístic acompanyat de Esteban Guijarro, tenor; Maria Cinta Lloret, tiple; i Delia Mendoza, tiple. Les obres a interpretar eran: “Chateau Margaux; “La del manojo de rosas” i “La tabernera del Puerto”.
  • El 9 de desembre era batiat pel senyor Pedro Salord, el fillet José Enrique Morales Lluch, fill de l’oficial del Cos de Correus, José Morales i la seva esposa Àngela Lluch.
  • El 15 de desembre rebia les aigües baptismals a Sant Francesc, el fillet José Ignacio Saura Miret, fill d’Ignasi Saura i Francisca Miret. Van ser els seus padrins Joan Saura Revel i Maria Miret Piris.
  • El 16 de desembre era batejat el fillet Joan López Llufriu, fill de Marcelo López, oficial d’aduanes, i Rosa Llufriu. També rebia el bateig el mateix dia el fillet Pedro Sastre Más, fill de Miquel Sastre Thomás, director de la Funeraria Ciudadelana, i Antònia Mas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *