Continua la vacunació contra la COVID-19 a Menorca Avui dissabte s’han vacunat 32 usuaris i 19 treballadors del geriàtric municipal de Maó.

Després de les primeres 456 dosis de la vacuna contra la COVID-19 que es van administrar dimecres passat a set residències geriàtriques de Menorca, Atenció Primària continua avui dissabte el procés de vacunació en aquest col·lectiu. Durant el matí s’ha vacunat a una part dels usuaris i treballadors de la residència geriàtrica de Maó després que el darrer cribratge que es va fer dia 30 hagi donat un resultat negatiu a totes les proves. En concret, un equip d’infermeria ha administrat la primera dosi a 32 usuaris i 19 treballadors del centre.

Hem de recordar que la vacunació en aquesta residència geriàtrica es va posposar degut al diagnòstic d’un positiu entre els treballadors. El director d’Atenció Primària, el doctor Txema Coll, explica que les dates per a completar la vacunació en a la residència assistida de Maó encara no estan tancades i que es decidiran en funció del resultat del nou cribratge que es farà el dijous dia 7.

La campanya de vacunació contra la COVID-19 continuarà dilluns amb la resta dels treballadors que han signat l’autorització dels geriàtrics de Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Es Ramal d’Alaior, Sant Lluís, el centre sociosanitari de Santa Rita i la residència de gent gran del Consell Insular a Maó.

A dia d’avui, per tant, Menorca ja ha administrat el 52% de les primeres 975 dosis de la vacuna contra la COVID-19 de Pfizer que van arribar a l’illa el passat dimarts dia 29 i han servit per començar a protegir els col·lectius més vulnerables, són els usuaris de les residències de gent gran i els professionals que hi fan feina. A cada persona vacunada se li entrega un justificant de vacunació en el qual consta la dosi, data, lot i data de la 2a dosi -que s’administrarà en un període de diferència de 21 dies-, així com una referència al portal notificaRAM per a declarar possibles efectes adversos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.