Setmanari El Iris, 29 desembre 1945

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 29 de desembre, la darrera de 1945 es feia ressò a la portada de l’editorial, que parlava que 1945 havia estat l’any en que havia finalitzat la Segona Guerra Mundial. Es publicaven notícies com el debut al Teatre del Cercle Artístic de la Companyia Lírica d’Alfonso Hernàndez, actor, cantant i director de la mateixa, que posaven en escena “La del manojo de roses”. Seguien les bones crítiques i l’expectació causada per l’exposició d’Archie Gittes a les galeries del Cercle Artístic amb paisatges de Menorca i que havia estat clausurada el dia 27.

  • Es parlava de la celebració dels Nadals a Ciutadella amb la celebració de la Missa del Gall i les reunions familiars amb el repartiment d’abundants bonos i millores en les cartilles de racionament per a passar millor les festes de la post-guerra.
  • El 20 de desembre es casaven a Sant Francesc, José Xumet Rebasa i Anna Mercadal Marquès. Dia 22, Pere Vivó Calafell i Esperança Gorrías Llufriu, mentres que dia 27 ho feien Joan Mestres Gorrías i Catalina Casasnovas Capella.
  • El Rosa Bar, a Ses Voltes, oferia cada dissabte vespre i el diumenge capvespre i fosquet, concerts de piano i violí a càrrec de Llorenç Galmès i Jeroni Carretero.
  • S’autoritzava a Rafel Hernando Camps, poder col·locar un rètol a la façana del seu domicili del carrer de Josep Maria Quadrado, 21 (Ses Voltes) anunciat una casa de venda de material fotogràfic.
  • El Ciutadella viatjava a Mallorca per a enfrontar-se al Manacor i el Minerva rebia al camp de Sant Nicolau a l’Alaior en la darrera jornada futbolística de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *