Talaiots pels Drets Humans Demà dilluns dia 4 de gener a les 16.00h a Torre d'en Galmés es realitzarà un assaig amb bengales de llum i una roda de premsa amb els organitzadors de l'esdeveniment.

El Consell Insular de Menorca, en cooperació amb 22 entitats solidàries, veïnals i culturals de l’illa tornarà a donar suport a l’acció organitzada pel Consell Insular de Mallorca “Torres, talaies i talaiots de la Mediterrània. Un cant pels Drets Humans”. Aquesta acció s’emmarca en el programa de la Diada del Poble de Menorca 2021.

Senyals amb bengales de fum (a les 13.00h) i de llum (18.15h) s’encendran des dels talaiots de Menorca dissabte dia 9 de gener de 2021.

L’objectiu és doble: per un costat, sensibilitzar a la ciutadania del drama que pateixen al Mediterrani les persones que es troben en una situació extrema i es veuen obligades a desplaçar- se per sobreviure, i per l’altre recrear el que podria haver estat la comunicació visual entre assentaments talaiòtics a la prehistòria, en una època en la qual els moviments de població d’un lloc a l’altre del Mediterrani eren una cosa normal.

Aquesta acció es durà a terme de manera simultània a altres llocs del Mediterrani: Mallorca, Eivissa, Formentera, l’illa de Quios (Grècia) i diversos punts de Marroc, Tunísia i el Líban.

Adjuntem a la nota un vídeo de l’acció de l’any passat i el pòster d’enguany.

Qualsevol persona o entitat interessada a participar es pot posar en contacte amb l’organització per rebre més informació:

talaiotsdretshumans@gmail.com / 666731072

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.