Actes 8 Març

1r. Concurs de narració gastronòmica ES MOLÍ DE FOC Es poden presentar originals fins al 31 de gener

Bases:

  1. Al primer premi de narració curta Es Molí de Foc es poden presentar els escriptors naturals o residents a l’illa de Menorca.

 

  1. Cada autor podrà participar amb un màxim de dues narracions inèdites sobre tema gastronòmic, o relacionat amb la gastronomia, redactades en català. A la narració s’ha de fer constar el pseudònim de l’autor. Les dades personals del concursant (no, llinatges, domicili, edat,telèfon de localització) han de consignar-se mitjançant plica. Quant a la temàtica donem llicència a qualsevol escenari amb un rerefons gastronòmic. Queden inclosos els diferents subgèneres literaris terror, intriga, ciència ficció, fantàstic, romàntic…(l’amor, un crim, una mongeta màgica, podrien ser protagonistes dels relats). El producte local hi podria tenir un paper destacat: la mel, l’oli, el vi, la cervesa, el formatge, els cargols, els bolets, la carn, els peixos, el marisc…

 

  1. L’extensió dels treballs no podrà excedir els sis folis i han de presentar-se quatre còpies mecanografiades a doble espai i per una sola cara.

 

  1. El termini d’admissió finalitzarà el 31 de gener de 2021. Les quatre còpies dels treballs s’adreçaran a la fàbrica de Cervesa Graham Pierce, c/ Sant Llorenç, 61, de Sant Climent, en dies laborables (Tel. 971 35 40 60), o al bar Imperi de Ciutadella, Plaça des Born, 5, (Tel. 971 38 22 20).

 

  1. Aquest certamen literari tindrà un premi de 1.500€, un segon premi de 1.000€ i un tercer premi de 500€. Aquestes quantitats queden subjectes a la retenció d’IRPF.

 

  1. Les tres primeres narracions, així com les deu millors restants, seran publicades ne un llibre que estem elaborant per commemorar els 25 anys del restaurant Es Molí de Foc, i en el qual ressaltarem els millors plats que hem fet al llarg d’aquests anys, donant-li la importància que es mereixen tant al producte local com als seus productors.

 

  1. El veredicte del concurs serà resolt per un jurat, la composició del qual es farà pública oportunament. La decisió del jurat serà inapel·lable. El lliurament dels premis s’efectuarà en el transcurs d’un acte públic que serà anunciat al Diari Menorca.

One Comment on “1r. Concurs de narració gastronòmica ES MOLÍ DE FOC Es poden presentar originals fins al 31 de gener

  1. I no hi ha un correu electrònic per entregar el relat? He intentat entregar el relat al Bar Imperi però ha estat tancat tota aquesta setmana…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.