Sánchez promet treballar amb Biden “per un món més just i el triomf de la democràcia sobre els extremismes” González Laya responsabilitza Trump de l'assalt al Capitoli

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez

ACN Madrid .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha celebrat aquest dijous via Twitter que el Congrés dels Estats Units hagi confirmat la victòria de Joe Biden a les eleccions nord-americanes “després d’una jornada tràgica”. Segons Sánchez, l’atac al Capitoli “només ha aconseguit reforçar els principis que compartim”, i ara “Espanya treballarà amb Estats Units per a un món més just i el triomf de la democràcia sobre els extremismes”.

La seva ministra d’Exteriors, Arancha Gozález Laya, ha assenyalat directament a Donald Trump com a responsable de l’assalt al Capitoli. En una entrevista a Onda Cero, González Laya ha rebutjat qualsevol comparació dels fets dels Estats Units amb altres que han tingut lloc a l’Estat, i ha condemnat “el pas de la polarització política a l’assalt a la democràcia” que ha promogut el president nord-americà. “L’assalt té molt a veure amb qui elegeix els designis d’un país i anima a desconèixer el resultat electoral”, ha dit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *