Campo evita concretar terminis perquè el seu govern decideixi sobre els indults El ministre de Justícia admet que l'Advocacia de l'Estat encara no ha lliurat el seu informe al Suprem

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo
ACN Madrid .- El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha evitat aquest divendres posar data perquè el seu executiu emeti una decisió sobre els indults als presos independentistes. En una entrevista a A3 el ministre ha assegurat que hi ha una “transparència absoluta” en aquest procés que a hores d’ara es troba pendent de l’informe –preceptiu, però no vinculant- del Tribunal Suprem. Abans d’emetre criteri, els magistrats han de rebre diversos informes. El de la Fiscalia va arribar a finals de desembre, i segons Campo el Suprem resta pendent ara del de l’Advocacia de l’Estat, que encara no l’ha lliurat. Campo ha recordat que “cada indult és personal” i pot ser que vagin a diferent ritme depenent dels endarreriments en la presentació dels informes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *