La UNED-Illes Balears reprèn el curs de manera semipresencial Els estudiants de la UNED seguiran les tutories des de casa

Els estudiants de la UNED-Illes Balears continuaran les tutories des de casa a partir del dilluns 11 de gener. Preocupada per l’elevat nombre de contagis en les últimes setmanes, la directora de Centre, Judit Vega, ha decidit, després de consultar a la Junta Directiva, interrompre temporalment la presencialitat d’estudiants fins a nou avís.

“Sanitat ha informat avui de la situació crítica, de manera particular a Eivissa. Crec que és inútil córrer més riscos, queden poques tutories abans dels exàmens i el millor és que els alumnes es quedin a casa”, va explicar.

Les tutories se seguiran impartint des del Centre i el personal seguirà treballant en horari habitual tant a Mallorca com a Menorca i Eivissa.

La directora ha demanat per mail a tots “una vegada més, sentit comú i respecte a les normes, conscient que ja són molts mesos i enten el cansament. Especialment renuncieu a trobades amb amics i reunions familiars. És el millor per a tots.”

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *