Actes 8 Març

Llevant concentra la major quantitat de casos UVAC, però la crescuda major ha estat a Ciutadella

Maó, Sant Lluís i Es Castell, municipis que pertanyen a la UVAC Llevant, és on es concentren el major número de casos d’atenció domiciliaria a Menorca, però on més han augmentat aquests és a Ponent (Ciutadella-Ferreries) on a mitjans desembre sols hi havia 2 casos, després van passar a 28 i a hores d’ara ja són 64. Aquest augment de casos, a cadascuna de les UVACS, també a la centre, que en té 52, són fruit de la relaxació existent a les trobades familiars i especialment entre adolescents, joves i estudiants a les passades festes de Nadal i Cap d’Any.

S’ha denunciat a les xarxes les aglomeracions a terrasses cèntriques com les de la plaça Nova a Ciutadella, on la gent està a les taules sense fer cas a les mesures de sanitat com les de l’ús de mascareta. També s’ha criticat la deixadesa per part dels responsables municipals i la seva policia. En canvi a Maó sí que s’han fet més controls i inclús s’ha contractat seguretat privada.

La distribució de casos actius de les UVAC és la següent:
Llevant: 85
Centre: 52
Ponent: 64

2 Comments on “Llevant concentra la major quantitat de casos UVAC, però la crescuda major ha estat a Ciutadella”

  1. Niu de picatalons amb fumadors, bevedors, etc en un espai que per més que exterior no és més gran que un patiet petit d’una casa. Crits i cants ho acaben d’arreglar. He tornat arrera vàries vegades per por de pasar-hi. Ni mascaretes ni impossibles distàncies. Ni policia. Mai hi ha policia a peu en tota Ciutadella. Mal assumpte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.