Trump condemna la violència dels seus seguidors en l’assalt al Capitoli i reitera que facilitarà la transició a Biden El president sortint dels EUA assegura que els assaltants "pagaran" pels aldarulls que van acabar amb quatre morts

El president dels Estats Units, Donald Trump, fa un discurs, un dia després que els seus seguidors assaltessin el Capitoli dels Estats Units a Washington, als Estats Units, el 8 de gener de 2021.
ACN Brussel·les .- El president sortint dels Estats Units, Donald Trump, ha condemnat la violència dels seus seguidors en l’assalt al Capitoli que va intentar impedir la certificació del demòcrata Joe Biden com a nou president dels EUA. En un missatge de vídeo, Trump ha assegurat que està “indignat per la violència, la il·legalitat i el caos” generat. “No representeu el nostre país i aquells que hagin vulnerat la llei pagaran les conseqüències”, ha dit, si bé el dia dels aldarulls va dir als seus seguidors: “us estimo”. El republicà ha reiterat que facilitarà el relleu a la Casa Blanca a Biden, que prendrà posició en el càrrec el pròxim 20 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.