El còctel de la setmana: Nadal Confinat Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Espai patrocinat per Gin Xoriguer

Hem viscut un Nadal ben diferent i per recordar-lo hem elaborat aquest còtel on seguim treballant  amb producte local. En aquesta ocasió infusionem el nostre gin Xoriguer amb gerds i mores, deixant-lo de 24 a 48 hores en un espai fosc i a temperatura ambient. Afegint un licor amarg d’aperitiu com és l’Aperol i donant el toc cítric amb la mandarina i rematant amb un toc de cos i textura que dóna el blanc d’ou. Aprofitant la situació actual i donant un petit toc de creativitat, ens anirà bé per a guadir-lo aquest cap de setmana a casa.

Ingredients:

  • 40ml Gin Xoriguer infusionat amb gerds i mores
  • 35ml Aperol
  • 35ml suc de mandarina
  • 25ml sucre
  • Clara d’ou

Elaboració:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel. Servim al got o copa que més ens agradi i decorem amb uns gerds, posem el còctel a dintre de la nostra caseta i amb un poc de sucre en pols simulem la neu que és tan nadalenca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro