Mallorca frega els 8.000 pacients UVAC i Eivissa els 1.000 Menorca segueix sent l'illa amb menys casos per habitant, si bé en suma diariament de manera preocupant

Mallorca té avui 7.905 persones en seguiment domiliciari per les UVACS de l’illa, a més de 315 persones ingressades a planta i 97 a les UCIS dels seus hospitals, pel que en número de persones infectades a la Balear major és de 8.317 pacients.

La situació a Eivissa és també més que preocupant i la presidenta Armengol avui s’ha reunit amb el president del Consell i els batles de la pitiüssa major per analitzar la situació i amb tota seguretat per a prendre mesures més severes i restrictives.

A Eivissa hi ha 971 persones ateses per les UVACS, 29 persones ingressades a planta als dos hospitals i 8 a UCI.

A Menorca, la situació encara que millor no deixa de ser preocupant, té a dia d’avui 242 persones en seguiment per les 3 UVACS, de les quals 29 són del brot detectat a Maó. Al Mateu Orfila hi ha 4 persones a UCI i 5 ingressades a planta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.