Reunió de la presidenta Armengol amb batles i batlesses de Mallorca per tractar les restriccions amb motiu de les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s’ha reunit per videoconferènciaamb batles i batlesses de Mallorca per tractar les restriccions per contenir els contagis de COVID-19 amb motiu de les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià.

La consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, i el director general de Cooperació Local i Patrimoni, Francesc Miralles, acompanyen a la presidenta Armengol al Consolat de Mar. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), Antoni Salas, també participen a la reunió, juntament amb els batles dels municipis d’Artà (Manuel Galan), Manacor (Miquel Oliver), Sant Llorenç (Mateu Puigròs), Son Servera (Natalia Troya), Sa Pobla (Llorenç Gelabert), Muro (Antoni Serra), Pollença (Bartomeu Cifre), Palma (José Hila) i Algaida (Maria Antònia Mulet),

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *