El Grup Popular al Consell demana que s’activi una campanya de vacunació ininterrompuda i que es reforcin els efectius sanitaris d’aquest procés Misericòrdia Sugrañes, considera necessari i assumible desplegar una campanya massiva i intensiva per tancar com més aviat el procés i aconseguir la immunitat social

El Grup Popular demanarà al Consell de Menorca que l’IB-Salut desplegui a la illa una campanya de vacunació ininterrompuda, estesa a tots els dies de les setmana, per poder completar com més aviat millor el procés de vacunació de tota la població.

La portaveu popular, Misericòrdia Sugrañes, considera que es tracta d’un objectiu imperiós i alhora abordable, donades les proporcions limitades de la població resident i reclama per això una reacció compensatòria respecte de l’endarreriment i titubejos amb que es va posar en marxa la campanya de vacunació a l’illa.

Per a això proposa també que l’IB-Salut reforci l’operatiu i redoblament de torns amb la incorporació de personal sanitari, de l’àmbit públic com també del privat, i recorri, si cal a altres vies de col·laboració amb unitats de l’Exèrcit o veterinaris, amb qualificació professional suficient per fer les inoculacions. “Cal fixar-se un objectiu atrevit i completar el procés d’administració de dues dosis com més aviat millor”, assegura la portaveu.

El propòsit d’aquesta mesura és obvi i apunta a frenar una epidèmia persistent que novament reflecteix una corba d’ascens i guanyar la immunitat social com més aviat millor. És imprescindible aconseguir aquest objectiu per a la nostra tranquil·litat i per salut. Sugrañes es refereix així mateix a la reactivació de tots els sectors econòmics i de forma molt especial a restablir la confiança com a destinació turística entre els nostres visitants en tant requisit indispensable per poder tenir campanya turística l’any 2021.

La proposta s’ha registrat avui dilluns al Consell de Menorca i, a l’equip de govern se li demana que insti les solucions suggerides davant el Govern Balear.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca