Sa Fundació demana a Francina Armengol si està d’acord amb Quim Torra quan diu que Balears pertany a la “nació catalana”

Sa Fundació lamenta que, una vegada més, el president inhabilitat de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, s’hagi apropiat il·legítimament de la nostra Comunitat Autònoma de Balears, a la que s’ha referit com a part de la “nació catalana” durant el seu missatge de Cap d’Any de 2020.
Concretament, Torra ha afirmat que “La pandèmia de la COVID-19, aquesta gran crisi humana, sanitària, econòmica i social, ha despullat com mai fins ara l’autonomia dels catalans, arreu de la nació, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. Ens ha deixat ben clar que les competències i els recursos dels que disposem són tan limitats que no podem respondre una amenaça com aquesta i defensar la ciutadania com es mereix”.
Sa Fundació es demana “¿Com és possible que sa presidenta de Balears no reaccioni quan es president inhabilitat de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, diu que es balears som catalans? Fa qüestió de pocs mesos, en Torra ja va dir a Twitter que València i Balears pertanyien als imaginaris països catalans, i tampoc hi va haver cap resposta per part de ses autoritats públiques balears”.
Sa Fundació demana a Francina Armengol si està d’acord amb Quim Torra quan diu que Balears pertany a la “nació catalana”, o per contra pensa fer qualque cosa per defensar un poc la dignitat d’una terra, Balears, que l’ha feta presidenta i a la que es deu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *