El PP Ciutadella demana la convocatòria urgent de la Comissió de seguiment del pla de mesures socials i econòmiques per a lluitar contra la crisi provocada pel Covid-19 Ciutadella és el municipi de Menorca amb més casos actius

Atesa la situació actual de la crisi sanitària provocada pel Covid-19 amb un augment considerable de casos de contagis, ingressos hospitalaris, etc, que han provocat al pas a la Fasse 4 de les mesures de prevenció i seguretat, els regidors del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Ciutadella sol·liciten la convocatòria urgent de la Comissió de seguiment del pla de mesures socials i econòmiques per a lluitar contra la crisi provocada pel Covid-19, per tal de conèixer la situació actual, i plantejar, entre tots els grups polítics, possibles mesures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *