Menorca entrarà a la Fase 4 de risc a partir de dissabte dia 16 Avui s'han registrat més d'una quarentena de casos i han ingressat un pacient més a planta i un més a UCI

 

La consellera Patrícia Gómez ha anunciat avui en roda de premsa, després d’una trobada amb els batles i batlesses i la presenta del Consell de Menorca, que Menorca passarà a fase 4 a partir d’aquest dissabte dia 16. Les dades de contagi segueixen augmentat, i està per determinar encara totes les mesures que s’aprovaran en Consell de Govern extraordinari aquest divendres. Les que sí han quedat clares que seràn d’aplicació són:

  1. Toc de queda avançat a les 22 hores.
  2. Trobades d’un màxim de 6 persones i de dos nuclis de convivents.
  3. Es supenen tots els actes culturals associats a les festivitats.
  4. Tancament d’interior d’establiments de restauració i bars, amb possibilitat de servir a terrassa amb un màxim de 6 persones per taula i un 75% d’aforament.

Gómez ha fet l’anunci aquest migdia, però ha remarcat que les mesures concretes s’anunciaran divendres, en ser aprovades per Consell de Govern.

Per altra banda, també ha fet menció als suposats retards en la vacunació. En aquest sentit, Gómez ha explicat que les dosis pactades no arriben en els temps pactats. I, per precaució, es va fer la reserva de la segona dosi per les persones de residències de gent gran i assegurar la vacunació completa d’aquest col·lectiu, que no quedarà inmunitzat fins a rebre aquesta segona dosi i haver passat un període de 10 dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *