Mesures COVID de l’Ajuntament de Ciutadella per la festa de Sant Antoni

Els tres tocs de Sant Antoni de Ciutadella de Menorca.

En relació amb els actes amb motiu de Sant Antoni, Diada del poble de Menorca i atesa la delicada situació sanitària que vivim per la COVID-19 , L’Ajuntament de Ciutadella comunica que:

– L’acte institucional programat al Teatre del Born per aquest dissabte 16 de gener a les 18:30 hores es farà exclusivament en format on-line i sense públic presencial . Hi pronunciarà el pregó el sr. Guillem López Casasanovas, catedràtic: « Economia, patrimoni natural i cultural: el valor de la identitat a la Menorca d’avui».

Aquest acte es podrà seguir a través del canal institucional a la plataforma Youtube

– No es realitzarà la fira de Sant Antoni, que cada any s’instal·lava a la Contramurada.

El Patronat Municipal de l’Hospita comunica que ha anul·lat els actes relacionats amb el dia de Sant Antoni que es duen a terme a la plaça del geriàtric municipal, entre ells el mercat de dàtils i taronges.

No obstant, amb la col·laboració i l’impuls de l’Associació de familiars i residents del geriàtric (AFARGA) s’ha decidit mantenir la tradicional rifa del porc els beneficis de la qual aniran per realitzar activitats per als residents i teràpies no farmacològiques. Els bitllets, que valen 2 euros cadascun, ja es poden comprar, en els establiments de Ciutadella següents:

– BOTIGA RAITAL
– BOTIGA CAN TALAIES
– BAR D’ANTICS ALUMNES DE CALÓS
– PASTISSERIA S’ESPIGA
– CA SA CATALANA
– CA NA FAYAS
– CARNISSERIA CAULES

El sorteig tindrà lloc el dia 22 de gener de 2021 i el número guanyador es publicarà en les xarxes de l’ajuntament i també a les botigues col·laboradores a les quals, des del Patronat de l’Hospital, agraïm la seva participació.

Aquest any, el porc romandrà as Pinaret fins que la persona afortunada el vagi a recollir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *