Alaior bonificarà un 50% la taxa d’ocupació de la via pública als hostalers del municipi també aquest 2021

Després de l’anunci de l’entrada de Menorca al nivell 4 d’alerta sanitària i de les noves mesures de restricció que afectaran el sector hostaler a partir de dissabte, l’Ajuntament d’Alaior ha decidit que aquest 2021, també bonificarà un 50% de la taxa d’ocupació de la via pública als establiments d’hostaleria i restauració.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que, «com ja els vàrem anunciar ahir durant la reunió als hostalers, estem preparant una sèrie de mesures econòmiques també per aquest any per ajudar a pal·liar les conseqüències de la greu crisi econòmica que ha provocat la Covid-19. Per aquest motiu, com a primera mesura significativa, bonificarem un 50% la taxa d’ocupació de la via pública a aquest sector també durant el 2021».

D’altra banda, cal remarcar que l’Ajuntament està estudiant també altres mesures, com la ja anunciada nova línia d’ajuts per petites i mitjanes empreses.

«La nostra voluntat és la d’ajudar tot el que puguem a les persones i sectors que tan afectats s’estan veient per la pandèmia. Paral·lelament, també és important preparar el municipi perquè quan acabi la pandèmia, puguem sortir amb rapidesa d’aquesta greu crisi, tenint clares les nostres fortaleses, per poder encarar la remuntada l’abans possible. Per això, l’Ajuntament està posant en marxa i preparant interessants propostes perquè la gent vengui a Alaior, sortint beneficiats tots els comerços, bars i restaurants», ha conclòs Benejam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.