IDI i ASCOME ajornen la propera edició de Fira Stocks a 2022 per la pandèmia L’esdeveniment s’havia de celebrar el proper mes de març al Recinte Firal de Menorca

L’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME) han decidit suspendre enguany la celebració de Fira Stocks, el certamen que permetia als comerços de l’illa vendre l’estoc acumulat. La fira, prevista per al mes de març, s’ajorna a 2022 davant de la situació sanitària de gravetat causada per la pandèmia de COVID-19.

Els organitzadors han pres aquesta decisió per responsabilitat i prudència davant de les xifres de contagis i les mesures de prevenció dictades pel Govern de les Illes Balears. S’ha de recordar que actualment Menorca es troba en un nivell 3 de Risc Alt, i el proper dissabte entrarà al nivell 4 de Risc Extrem.

Tot i la que la fira estava programada al mes de març, és ara quan es començava a fer feina en l’organització de l’esdeveniment, la contractació dels diferents serveis i dels expositors. A més, s’ha de tenir en compte que la fira se celebra al Recinte Firal de Menorca, a Maó, un lloc tancat i de difícil ventilació, fet que complica encara més que es pugui dur a terme amb les mesures de seguretat adequades per evitar contagis.

No obstant la suspensió enguany de Fira Stocks, la voluntat dels organitzadors és començar a fer feina per a l’edició de 2022, ja que hi ha un gran interès per celebrar aquest esdeveniment perquè es tracta d’una acció de suport per al teixit comercial de l’illa i d’una gran tradició dins el calendari firal de Menorca.

Fira Stocks està organitzada per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), entitat depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME). Un dels objectius de la fira és posar a disposició del comerç de proximitat una eina per gestionar l’estoc acumulat. La darrera edició de la fira va comptar amb 31 comerços participants repartits en 1.000 metres quadrats d’exposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.